Afbeelding

Bezoek onze eigen Wassenaarse Puur Natuur Markt

Algemeen

Zaterdag 26 november staan weer vele ambachtelijke en originele kramen in het centrum. Ideaal om die dag alvast cadeautjes te komen uitzoeken voor de feestelijke decembermaand!

Voor kinderen is er genoeg keuze voor onder de boom of in de schoen zoals houten speelgoed, een ridderpak of prinsessenjurk. Kun je niet wachten om je huis in kerstsfeer te brengen… er zijn handgemaakte (geur)kaarsen en schitterende vintage kerstballen.
Struin ontspannen langs verleidelijke kramen met streekproducten, chutneys, thee en mediterrane lekkernijen. Kijk vooral ook bij de kraam met bloembollen en planten. Het najaar is immers de beste tijd om te planten! Op het gebied van lifestyle vind je heerlijk zachte alpaca wollen sjaals, stijlvolle kussens en placemats met fotoprints naar de natuur en verschillende kramen met sieraden. Van gekleurde oesterschelpen tot natuurlijke edelstenen.


In de middag is er vanaf 14.00 uur muziek. Babette en een troubadour komen zingen. Wij verheugen ons op je komst! De eerstvolgende en tevens laatste markt van het jaar is de kerstmarkt op 17 december.

Uit de krant