Afbeelding

75-jarig jubileum basisschool St. Jan Baptist

Algemeen

Wat een fantastische week hebben ze achter de rug bij de St. Jan Baptist! Afgelopen week vierden ze met z’n allen het 75-jarig jubileum van hun school.

De feestweek begon maandag met het hijsen van een gloednieuwe vlag. Vervolgens gingen de kleuters op avontuur tijdens een spannende kinderboekenvossenjacht, waarbij verklede leerkrachten zich verstopten als hun favoriete kinderboekpersonages. De dag sloot af met een heerlijke pannenkoekenlunch, een traditie die al jarenlang koesterd wordt binnen de school.

Woensdag stond in het teken van verbinding. Kinderen, ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en leerkrachten kwamen samen om te lunchen en met elkaar bij te kletsen. Het was een groot succes!

Vrijdag beleefden ze een spetterende festivalmiddag. De hele school was in feeststemming en er waren tal van leuke workshops te volgen. Dansen, karaoke, armbandjes maken, levend tafelvoetbal, spijkerbroek hangen, een fotobooth, glitter tattoos, schmink en zelfs een heuse dj-booth - voor ieder wat wils!

Het was een onvergetelijke week, mede dankzij de hulp van alle ouders en vrijwilligers. De school wil iedereen dan ook van harte bedanken voor jullie inzet!

Uit de krant