Afbeelding
Foto:

Claris Zorggroep verkozen tot beste vijf particuliere woonzorgcentra

Algemeen

Claris Zorggroep, met onder andere Zorgvilla Den Deijl uit Wassenaar, behoort tot ZorgkaartNederland TOP 2023 Particuliere Woonzorgcentra.

Voor het vijfde jaar op rij maakt ZorgkaartNederland de best gewaardeerde zorgorganisaties van het jaar bekend. Dit jaar deden acht verschillende categorieën mee in de ZorgkaartNederland TOP 2023. Claris Zorgvilla’s behoort in de categorie Particuliere woonzorgcentra tot de top 5 van best gewaardeerde particuliere woonzorgcentra van Nederland 2023! Op 5 maart jl. werden we op een feestelijke wijze in het zonnetje gezet.

De toppers zijn allemaal prachtige organisaties en behoren terecht tot de best gewaardeerde instellingen in de Particulieren woonzorgcentra sector in Nederland. Elke organisatie heeft gewonnen omdat ze allemaal fantastische zorg verlenen. Ze kunnen dat aan de hand van de waarderingen die in 2023 zijn geplaatst op www.ZorgkaartNederland.nl ook onderbouwen. 

Het thema was dit jaar ‘Samen Beslissen’. De zorgorganisaties zijn mede beoordeeld op luisteren, uitleg, informatieverstrekking en bejegening.

De categorie Particulieren woonzorgcentra deed dit jaar voor het eerst mee met de ZorgkaartNederland TOP 2023. Op dit moment staan 600 particuliere woonzorgcentra vermeld op ZorgkaartNederland. Voor de toekenning van deze prijs is een berekening toegepast waarin alleen de waarderingen mee telden die zijn geplaatst tussen 1 januari 2023 en 31 december 2023. Dit jaar is speciaal gericht op het thema “Samen Beslissen”. Hieruit is Claris Zorgvilla’s met nog 4 anderen verkozen tot TOP 2023 Particuliere Woonzorgcentra

“We zijn super trots op deze prijs en leggen binnen Claris Zorggroep echt onze focus op het Samen Beslissen in onze Zorgvilla’s. Gelijkwaardigheid en respect staat hierin centraal. We denken bijvoorbeeld niet dat de bewoner dingen niet begrijpt. Ook al hebben onze bewoners geheugenproblemen, er blijven altijd punten van herkenning. En als een bewoner vragen heeft dan maken we daar ook tijd voor. Ondanks dat iemand dit de hele dag door kan vragen. Iedereen heeft recht om vragen te stellen en te beslissen over zijn eigen leven in welke levensfase iemand ook is”, aldus Michelle Quaak, locatiemanager Zorgvilla Den Deijl in Wassenaar.

Claris Zorggroep is een organisatie die particuliere zorg aanbiedt in 7 kleinschalige Zorgvilla’s in Nederland met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam, Wassenaar, Den Haag, De Bilt, Gouda en IJsselstein. De Zorgvilla’s zijn specifiek gericht op ouderen met geheugenproblemen. Naast het leveren van hoogwaardige zorg, staan plezier en welzijn centraal in hun Zorgvilla’s. 

Meer informatie?
Michelle Quaak
Rijksstraatweg 352
2242 AC Wassenaar
T: 070 - 217 11 11
E: M.Quaak@zorgvilladendeijl.nl
W: https://www.claris-zorggroep.nl  

Uit de krant