Afbeelding
Foto: Esther van Berk

Agenda 17 december - 9 januari 2023

Algemeen

17 DECEMBER
Grandioze “Kerstbingo” in Kerkehout. Zaterdagavond 17 december a.s. gaan de deuren van het buurtcentrum Charlottestraat 5 om 19.00 uur open voor een fantastische bingo met zoals altijd weer mooie en leuke prijzen op de tafel. De toegang, de koffie en in de pauze een lekkere snack; alles gratis. Voor maar Euro 11,- een hele avond plezier en vertier, 8 speelrondes en een SUPERRONDE !!!! en een gratis lootje voor een leuke prijs. Daar blijf je toch niet voor thuis, dus kom op tijd voor een leuke plaats. Het gehele Bingo-team heet u van harte welkom, dus tot ziens op zaterdag 17 december.

26 DECEMBER
KERST INN in Sophieke. De inschrijving voor de maaltijd is gesloten, maar Wassenaarse senioren zijn vanaf 13.45 uur tot 16.00 uur van harte welkom voor een gezellige middag met muziek, verrassingen en lekkers. SWZ Sophieke en de Federatie van Wassenaarse Ouderenorganisaties hebben net als in het verleden weer een sfeervol programma samengesteld. Toegang is gratis. Vooraanmelding is niet nodig. U bent welkom in Ontmoetingspunt Sophieke, Van Zuijlen van Nijveltstraat 313. Meer info bij SWZ, Elly de Haan, tel. 5121378 of FWO, Gerda Meijer, tel. 5110236.

9 JANUARI 2023
Nieuwjaarsbijeenkomst FWO. De Federatie van Wassenaarse Ouderenorganisaties (FWO) nodigt ALLE Wassenaarse senioren uit voor de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst in De Warenar. Vanaf 15.00 uur wordt u daar welkom geheten door het bestuur van de FWO. De bekende Wassenaarder Peter Ten Arve zal deze keer de gastspreker zijn. Het is DE gelegenheid om elkaar na lange tijd in levende lijve elkaar te ontmoeten en verwachtingen voor het nieuwe jaar uit wisselen.

Uit de krant