Afbeelding

Agenda 19 november - 27 november 2022

Algemeen

19 november
Sinterklaas Bingo Kerkehout. De Sint en zijn Pieten zijn weer in het land, maar de BINGO van Kerkehout mag natuurlijk niet aan de kant. Daarom is er zaterdag 19 november weer een gezellige bingo in Kerkehout, waar iedereen erg van houdt. In het buurtcentrum Charlottestraat nr. 5 staan de prijzen weer uitgestald en gaan om 19.30 uur de deuren open en  om 20.00 uur gaan de balletjes weer rollen. De koffie en de toegang zijn ook weer gratis. Graag zien we jullie voor een gezellige en spannende avond. Tot ziens op zaterdag 19 november a.s. Het Bingo-Team.

Muziek Matinee in de Messiaskerk op zaterdag 19 november. Het pianotrio CHIaRA voert licht klassieke werken uit van Bach, Haydn, Mendelssohn, Schubert en Schuman uit. Het trio bestaat uit: Ephraim Van IJzerloo, cello, Paul de Boer, piano, Andres Bentivoglio, viool. Het concert is van 15.30 tot 16.30 uur; de Tea Inn begint om 15.00 uur. Toegang vrij, collecte na afloop. Locatie : Messiaskerk, Zijllaan 57, Wassenaar.

23 november
De ouderenkring Altijd Welkom komt tweewekelijks bij elkaar en biedt een divers publiek een gevarieerd programma aan. Een ieder is welkom om deel te nemen. Wij komen bij elkaar in de Messiaskerk, Zijllaan 57 op de woensdagen van 14.30 - 16.30. 23 November Gaat Gerrie Bar ons vertellen over haar werk als vroedvrouw in Afrika. Vanaf 14.00 uur bent u welkom voor een kopje thee.

26 november
Boekenmarkt Rode Kruis Wassenaar. Deze boekenmarkt is de belangrijkste inkomstenbron voor Rode Kruis Wassenaar. EHBO-gerelateerde zaken, zoals EHBO-lessen, reanimatiecursussen en inzet van EHBO’ers bij evenementen worden hiermee gefinancierd. Inname boeken: elke dinsdagochtend tussen 09:00 en 11:00 uur is ons kantoor geopend en kun je boeken en tijdschriften inleveren. Komt dit tijdstip niet uit, dan kun je boeken of tijdschriften deponeren in de lectuurbak bij de voordeur van ons kantoor (aan de kant van de Van Heeckerenstraat), ook buiten kantooruren. Tijd en plaats: zaterdag 26 november: 10.00-16.00 uur. Zondag 27 november: 12.00-16.00 uur. Ons adres: Theater en Cultureel Centrum Warenar, Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar.

27 november
Van Wassenaer Orkest presenteert met trompetgeschal Najaarsconcert in Messiaskerk. Op zondagmiddag 27 november 15.00 uur speelt Symfonieorkest VWO om 15.00 uur een gevarieerd programma van vier componisten. Speciaal is dat er dit keer een Trompetconcert tussen zit, te weten het trompetconcert van Hummel, met Andreas Oosterkamp als solist. Daarnaast komen de Ouverture Rosamunde van Schubert, de Zes Duitse dansen van Mozart en tot slot de Londonsymfonie van Haydn aan bod. We spelen onder leiding van dirigent Paul Martens, en nodigen iedereen van harte uit op zondagmiddag 15.00 uur te komen genieten van onze mooie muziek! Kaartjes verkrijgbaar (á contant) bij boekhandel De Kler, of online www.vanwassenaerorkest.nl

De Goede Herderkerk, Stoeplaan 4 Wassenaar, zondag 27 november 16:00 uur. Ensemble Archipel o.l.v. Anneke Huitink. Bach: Kantate BWV 106 ‘Actus Tragicus’, Gottes Zeit is die allerbeste Zeit. Bach: Andante uit Branderburgs Concert No.2. Telemann: ‘Trauerkantate’, Du, aber Daniel, gehe hin. Entree gratis, gift na afloop.

Uit de krant