Afbeelding
Foto: Saskia Sciacca

Word vrijwilliger bij brandweerkazerne Wassenaar!

Ingezonden

Brandweerkazerne Wassenaar is op zoek naar nieuwe gemotiveerde vrijwilligers en organiseert daarom op woensdag 25 mei een open avond. Kom vanaf 18:00 uur naar de informatieavond en kom erachter wat het werk van een brandweervrijwilliger inhoudt.

Werken bij brandweerkazerne Wassenaar is bijzonder. Naast de reguliere brandweerwerkzaamheden zoals branden blussen en technische hulpverlening, hebben zij als specialisme rietkapbrandbestrijding. Ook beschikt de kazerne over een speciaal duinvoertuig.

Vrijwilligers gezocht

De brandweer is hard op zoek naar nieuwe collega’s. Vrijwilligers die zich samen met de 40 andere brandweermannen en -vrouwen willen inzetten voor een veilige woonomgeving, waarbij de brandweerzorg goed geregeld is.

Wil jij naast je beroep (of vrije tijd) ook parttime bij de brandweer werken als vrijwilliger? Ben je maatschappelijk betrokken bij je eigen leefomgeving en zoek je een stoere (bij)baan waarin je werkt onder niet alledaagse omstandigheden? Ben je daarvoor in de avond-, nacht- en/of weekenduren beschikbaar? Meld je dan aan en kom erbij!

Je wordt opgeleid en blijft vakgericht getraind tijdens de wekelijkse oefenavond op de eigen kazerne waardoor echt kameraadschap ontstaat. Daarnaast ontvang je een aantrekkelijke financiële vergoeding voor je taken bij de brandweer.

Bezoek de informatieavond

Woon je in Wassenaar, ben je 18 jaar of ouder en is de functie van brandweervrijwilliger iets voor jou?

Kom dan op woensdag 25 mei vanaf 18:00 naar onze informatieavond op de kazerne aan de Johan de Wittstraat 39 om kennis te maken en een uitleg te krijgen over wat de brandweer allemaal inhoudt.

Meer informatie vind je op http://www.brandweer.nl/haaglanden/word-vrijwilliger

Afbeelding