Afbeelding

Oostdorp FrightNight

Cultuur

Met het rap korter worden van de dagen en de dalende temperaturen komen ook in de verte de feestdagen weer in het verschiet. Maar eerst komt nog de oktobermaand, met aan het eind daarvan een evenement waar veel kinderen (en volwassenen) reikhalzend naar uitkijken: Halloween.

In de wijk Oostdorp wordt ook dit jaar weer een groots griezelspektakel georganiseerd, en wel op vrijdag 28 oktober. Voor de 12e keer staat de wijk die vrijdagavond in het teken van Oostdorp FrightNight, het grootste Halloween evenement van Wassenaar en omstreken. Met een team van enthousiaste vrijwilligers gaan we proberen er ook dit jaar weer een gedenkwaardige, spookachtige avond van te maken waar met plezier op terug gekeken zal worden.
Net als de voorgaande jaren start Oostdorp FrightNight (OFN) in buurtcentrum Oostdorp, aan de Dr. Mansveltkade 9. Het buurtcentrum wordt voor deze avond omgetoverd tot een Spookjesbos. Klinkt redelijk onschuldig, maar heeft totaal niets te maken met de Efteling’s Sprookjesbos. De Engelse benaming doet meer eer aan ons project: Haunted Forest. Na een rondgang door het gebouw gaan de deelnemers de wijk in voor een Trick or Treat tocht door de wijk. Omdat kosten noch moeite gespaard worden om de kinderen een geweldige avond te bezorgen, vragen we een financiële bijdrage voor deelname aan deze tocht.
Voor slechts 1 euro per kind kun je een polsbandje aanschaffen dat getoond moet worden bij de ingang van het buurtcentrum en bij de Trick or Treat adressen in de wijk. Ouders en begeleiders hebben overigens geen polsbandje nodig. Vanaf 1 oktober gaan de polsbandjes in de verkoop bij: Eetcafé Bozlust: Van Zuylen van Nijeveltstraat 368A, HEMA Wassenaar: Langstraat 154 en vanaf 12 oktober bij: Silvia’s Feestwinkel, Langstraat 55. Op vrijdag 7 en 21 oktober zijn de polsbandjes ook te koop in Buurtcentrum Oostdorp, vanaf 19:30 uur. De verwachting is, dat de verkoop voorspoedig verloopt, dus als je zeker wil zijn van deelname, wacht dan niet tot het laatste moment.

Uit de krant