Afbeelding

Valentijnsactie nieuwe eigenaren De Badmeester

Algemeen

Sinds vorig jaar heeft Brasserie de Badmeester 3 nieuwe eigenaren. Met deze overname is een lang gekoesterde droom uitgekomen: samen een horecabedrijf runnen en deel uitmaken van de lange geschiedenis van Brasserie de Badmeester.

Het afgelopen jaar zijn er heel wat veranderingen in het interieur aangebracht, zo is de bar vernieuwd, is de lambrisering geschilderd en ligt er een prachtig nieuwe visgraat vloer. Voor 2024 staan er meer veranderingen op de planning, zo zal de inrichting van de serre iets veranderen en wordt het terras dit voorjaar aangepakt. Uiteraard kunnen de gasten blijven genieten van hun favoriete gerechten, het prachtige uitzicht en het gezellige team van medewerkers. 

Prachtige locatie 
Eén van de vele pluspunten van Brasserie de Badmeester is de locatie: midden in het nationale Park Hollandse Duinen en aan de Noordzeekust. Zeer regelmatig worden er reeën, zeehonden en vossen gezien. Maar ook de brasserie zelf biedt voor ieder wat wils. Met mooi weer op het terras, binnen of in de serre bij de haard of aan een gewone tafel. Op het terras staan loungebanken, comfortabele stoelen en zitjes. Uiteraard zijn honden het gehele jaar van harte welkom (aan de riem). Het hondenstation met vers water staat klaar!

Valentijnsactie
Op 14 februari wordt de liefde gevierd bij Brasserie de Badmeester in Wassenaar! Voor Valentijnsdag heeft de chef een heerlijk 4-gangen Valentijns menu samengesteld (incl. een feestelijke cocktail - met of zonder alcohol).
Brasserie de Badmeester is al vele jaren een begrip in Wassenaar en omstreken en vele romances zijn daar ontstaan of bezegeld door een huwelijk op deze prachtige locatie. En om dat te vieren, krijgen geliefden die elkaar hebben ontmoet bij Brasserie de Badmeester of bij Brasserie de Badmeester in het huwelijk zijn getreden 10% korting op het 4-gangen Valentijns menu. Uiteraard zorgt het team voor sfeervol decoratie en staat zij klaar om u een onvergetelijke Valentijnsdag te bezorgen. Meer informatie over het menu of wilt u reserveren? Bel 070-511 40 13 of kijk op www.debadmeester.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant