Afbeelding

Buurtvereniging Kerkehout en Omgeving Viert Groots 90-Jarig Jubileumfeest

Algemeen

Op vrijdag 9 februari wordt een bijzondere mijlpaal gevierd, namelijk het 90-jarig jubileumfeest van Buurtvereniging Kerkehout en Omgeving. Deze avond zal beginnen met een gezellige receptie. Waarbij een fotopresentatie wordt vertoond, samengesteld door de enthousiaste Arend Veerman. Deze beelden werpen een nostalgische blik op de afgelopen decennia van de buurtvereniging.

Na de receptie transformeert de avond om 20:30 uur in een bruisend feest met de muziek van “De Raspers”. Deze geliefde band heeft het publiek in Kerkehout al meerdere keren vermaakt en staat klaar om opnieuw een onvergetelijk optreden neer te zetten.

Iedereen die zin heeft in een feestelijke avond is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn! Het is een uitgelezen kans om in een ontspannen sfeer oude bekenden te ontmoeten en herinneringen op te halen. Uiteraard wordt er gezorgd voor de nodige drankjes en hapjes om de avond compleet te maken.

Mis dit jubileumfeest niet en beleef samen met Buurtvereniging Kerkehout en Omgeving een onvergetelijke avond vol gezelligheid en muzikaal vermaak!

Uit de krant