Afbeelding

Opmerkelijke winst voor teams Wassenaarse Volleybal Vereniging

Algemeen

Opmerkelijk ja want niet één of twee maar 3 wedstrijdteams van WVV wisten in hun tussen weekse UIT wedstrijd de volle 4-0 winst te behalen. Uiteraard gebeurt het wel meer dat een wedstrijd met 4-0 gewonnen wordt maar in deze 3 wedstrijden is de uitslag niet alleen opmerkelijk maar ook nog eens met opvallend groot verschil in de setstanden.

Om te beginnen met de WVV Heren 1. Zij lieten in Delft het team van Volcano H1 alle hoeken van het veld zien. Direct in set 1 waren de aanvallers van WVV al zodanig op dreef dat al snel de 25 punten werden bereikt waar Volcano pas bij de 10 was; (10-25). In de volgende 2 sets liet WVV de teugels wat vieren. Maar ook dat resulteerde in een duidelijk WVV winst: 17-25 en 16-25. In set 4 nam WVV onmiddellijk het heft in handen. Volcano kreeg geen poot meer aan de grond. WVV reeg de punten aaneen met als uitkomst een opvallende niet vaak voorkomende setstand; 5-25. En de 0-4 winst.

Ook in Zegveld waar Heren 2 van WVV het opnam tegen Animo’72 waren de uitslagen in de sets in het voordeel van WVV niet mis. Zo werd 9-25 de eindstand in set 1. In set 2, waarin de WVV aanvallers rust kregen wist Animo’72 redelijk lang in de buurt van WVV te blijven. WVV maakte echter alsnog een belangrijk verschil wat uitmondde in 20-25 setwinst. In set 3 en set 4 ging het weer als vanouds. WVV pakt een fikse voorsprong die ze alleen maar verder uitbouwden. 11-25 en 15-25. En de 4-0 winst.

Tenslotte wist ook de jongens B1, die in Leiderdorp tegen de Jongens van Leython B1 hun wedstrijd speelden, met een 4-0 winst naar Wassenaar terug te keren. De Jongens uit Wassenaar met 3 meisjes in hun team waren in vorm. Want als de eerste 3 sets met respectievelijk 6-25, 12-25 en 9 -25 door WVV worden gewonnen kan je best wel spreken dat ze een maatje te groot voor Leython waren. In set 4 speelde WVV met de rem erop wat Leython de gelegenheid gaf om de strijd gelijkwaardiger te maken. WVV bleef uiteraard opletten en trok de set met 19-25 naar zich toe. Een verdraaid mooie prestatie van WVV. Ook volleyballen? Info hoe dit kan is te verkrijgen bij Jeanne Taal via 06-24848258 of kijk anders op www.wvv-wassenaar.nl

Tekst: Jan Rijskamp