Afbeelding

Anne-Marie Vollebregt en Peter van Laar fietsen voor Alzheimer Nederland de HerinneringenRit

Algemeen

Met de HerinneringenRit op 17 september, zamelen we samen geld in voor dit belangrijke onderzoek. Help ook mee om het streefbedrag van € 525.000 te halen. Tijdens de HerinneringenRit, hét fietsevenement van Alzheimer Nederland, fietsen de teams 40, 80, 120 of 160 kilometer. Elke route komt langs de ‘Onvergetelijke kilometer’, waar we samen oude herinneringen ophalen en nieuwe beleven.

Vorig jaar publiceerden wij in deze krant het verhaal van Anne-Marie. Zij mocht samen met tien relatief jonge mensen met verschillende vormen van dementie, proberen een restaurant te leiden. Daarbij werden zij bijgestaan door chef-kok Ron Blaauw, presentator Johnny de Mol en professor Marjolein Vugt.

Deze groep mensen heet inmiddels ‘Team Misverstand’ en heeft ook vorig jaar meegedaan aan de HerinneringenRit. Zij gaan wederom met het team een tocht maken van 40 kilometer in (de buurt van) Amersfoort. Hiermee vragen wij aandacht voor dementie én we zamelen geld in voor dementieonderzoek. Dat is hard nodig want er is nog steeds geen genezing!”

Steun Peter en Anne-Marie met een donatie. Zij fietsen in Team Misverstand de 40 kilometer. 

Sponsor Anne-Marie Vollebregt via: 

https://www.herinneringenrit.nl/actie/anne-marie-vollebregt

Sponsor Peter van Laar via:

https://www.herinneringenrit.nl/actie/peter-vollebregt

Uit de krant