In het midden Jan de Vries met de heibaas
In het midden Jan de Vries met de heibaas Foto: Jeanne Taal

Jan de Vries van de Wassenaarse Volleybal Vereniging slaat mede de eerste paal voor de nieuwe sporthal

Algemeen

Wassenaar - Trots en stoer klimt Jan de Vries, jeugdlid en speler van het jongens B1 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging namens de binnensporten vrijdagmiddag j.l. op de heimachine. Samen met een jeugdlid van de Kievieten was Jan de Vries gevraagd om de formeel officiële ‘eerste’ heipaal te slaan voor de nieuwe sporthal. Dat het in dit geval bijna de ‘laatste’ heipaal was mocht de pret niet drukken. Na de nodige instructies van de heibaas en een helm op zijn hoofd voor de veiligheid zorgde Jan, onder aanwezigheid van vele belangstellenden, ervoor dat het heigewicht op de 5,5 meter lange heipaal neerkwam. Zodra de paal een stuk de grond ingeslagen was nam de jeugdspeelster van de Kievieten het heien over. Het duurde vervolgens niet zo lang meer of de heipaal zat over een lengte van 5 meter in de Wassenaarse grond.

De nieuwe sporthal die op het sportcomplex van de Kievieten wordt gebouwd vervangt straks o.a. de huidige sporthal De Schulpwei. Over een goed jaar zal Jan de Vries met alle andere jeugdspeelsters en -spelers volop gebruik kunnen maken van alle faciliteiten die de nieuwe sporthal rijk zal zijn. Uiteraard zullen dan ook alle senior leden die o.a. badminton, handbal, tafeltennis en/of volleybal spelen in de nieuwe sporthal te vinden zijn voor hun trainingen dan wel competitiewedstrijden.

Jan zal er in ieder geval zijn om samen met zijn teamgenoten van WVV het tegen andere volleybalteams op te nemen in een sportieve strijd om de winst. Die winst kan vervolgens gevierd worden in een fraaie kantine die op de eerste verdieping van de sporthal gerealiseerd wordt. Indien de woorden uitgesproken vóór en na de plechtigheid maar half waar zijn dan staat er straks een pracht van een sporthal waar heel Wassenaar trots op kan zijn. Dus alle aanleiding om ook te komen volleyballen en dan niet alleen voor de nieuwe sporthal maar ook om iets aan je conditie te doen en gezond bezig te zijn. Het WVV seizoen start op 24 augustus a.s. dan nog in sporthal De Schulpwei. Verdere informatie kunt u krijgen bij onze secretaris Jeanne Taal, telefoon 06-24660968 of via www.wvv-wassenaar.nl.

Jan Rijskamp

Meest gelezen