Afbeelding

Olympia ‘72 sluit seizoen af­

Algemeen

Zondag 19 juni hadden de handballers van Olympia’72 hun laatste competitie speeldag. Dames C-jeugd speelde dinsdag 14 juni al hun laatste competitiewedstrijd tegen Rijnstreek uit Alpen aan de Rijn. Hieronder een verslag en de laatste activiteiten van dit seizoen.

In de eerste helft werden de Olympianen verrast door het tactisch goede spel van Rijnstreek, de ruststand was dan ook ruim in het voordeel van de tegenstander. In de rust werd door de coach de verdediging aangepast en werd het een echte wedstrijd. Door goed spel van Olympia in de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op. Verloren maar toch goed gespeeld.
Dit team zoekt overigens nog enkele speelsters / spelers voor het nieuwe seizoen!

Op zondag 19 juni trad de E-jeugd om 10.00 uur aan tegen Westlandia, dit team, volgend jaar D-jeugd, had weinig weerstand tegen het team van Westlandia. De ruststand was 15-5 in het voordeel van Olympia’72. In de tweede helft schroefden de spelers/sters van Olympia’72 het tempo nog wat op en de laatste wedstrijd als E-jeugd werd gewonnen met 25-7. Na deze wedstrijd moesten ook de Dames A-jeugd, Dames senioren en de Heren senioren nog aantreden, dit waren leuke wedstrijd met veel doelpunten.

Na deze laatste speelronde heeft Olympia’72 nog enkele activiteiten om het jubileumseizoen af te sluiten:
Op zondag 26 juni zijn de jaarlijks terugkerende Olympia-spelen, dit is een aangepast handbaltoernooi waarbij alle spelers/sters van Olympia worden gemengd en en aangevuld met ouders, broertjes en zusjes en eenieder die wil meedoen. Dit toernooi heeft aangepaste regels en verrassingen tijdens de wedstrijden. Wil je ook meedoen en op deze wijze kennis maken met het handballen? Meld je aan of kom gewoon langs!
Als laatste activiteit gaan de jeugdleden van Olympia’72 nog op jeugdweekend, van vrijdagmiddag tot zondagmiddag.

Op zaterdag 2 juli a.s. organiseert Olympia’72 haar jaarlijkse terugkerende rommelmarkt. Kom langs voor de koopjes en leuke hebbedingetjes. Openingstijd: 09.00 t/m 15.00 uur. De toegang is gratis.