Afbeelding
Foto: Hans van der Woerd

ICMF Festival belooft weer prachtig te worden

Algemeen

Wassenaar - De voorbereidingen van het komend festival zijn in volle gang en met veel enthousiasme en passie wordt gewerkt aan de uitwerking van een aantal prachtige concerten. Wij zijn zeer verheugd onze nieuwe website met u te kunnen delen. Bezoek vooral chambermusicfestival-wassenaar.nl U vindt hier alle informatie over het concertprogramma, de musici, ticketverkoop en zoveel meer. Deze vervangt de oude website ICMF.nl
Vanwege groot succes start het ICMF Festival weer met een Masterclass met studenten van het Conservatorium onder leiding van Irina en wordt dit afgesloten met een besloten concert in het Van Ommerenpark op 19 mei. Het thema van de 13e editie is ‘Tales of Music’, een eerbetoon aan de Duitse schrijver, componist en tekenaar E.T.A. Hoffmann die precies 200 jaar geleden overleed. In onze traditie om kunstvormen met elkaar te verbinden, kunt u verwachten:
20 mei - Katers en levenswijsheden. Een bijzondere avond in Museum Voorlinden met multitalent Thomas Beijer - pianist, componist, auteur en tekenaar.
21 mei - Young and bold
Een spetterend programma waarin jong en gevestigd talent composities spelen van Tsjaikovski en Mendelssohn in de Dorpskerk.
22 mei - De Notenkraker en de muizenkoning. Dit is een prachtige muzikale familievoorstelling gebaseerd op E.T.A. Hoffman’s beroemde novelle ‘De Notenkraker’ in het Rijnlands Lyceum Wassenaar. Tickets zijn vanaf vandaag te bestellen via onze nieuwe website chambermusicfestival-wassenaar.nl Heeft u vragen of hulp nodig bij het boeken van de tickets, bel dan even met Cornelia van Hilten (tel. 06 51998724). Het belooft opnieuw een prachtig ICMF Festival te worden! Wij verheugen ons enorm u allen weer te zien.
Met hartelijke groeten namens het gehele bestuur,
Annebeth Webb (Voorzitter ICMF)