De teams voor aanvang van de strijd
De teams voor aanvang van de strijd Foto: M. Flohr

Blauw-Zwart JO11-2 gaat internationaal

Sport

Afgelopen woensdag 10 april stond er voor de jongemannen van het JO11-2 team een echte kraker op het programma. Zij speelden namelijk hun eerste internationale wedstrijd van dit seizoen tegen KVV Duffel uit België. Dit sympathieke team verbleef op Duinrell in het kader van een voetbalkamp en zochten naar een leuke tegenstander. De JO11-2 van Blauw – Zwart had zich al eerder internationaal gemeten en nam deze leuke uitdaging graag aan.

Dat de wedstrijd plaatsvond op woensdagavond was aan de spelers van de JO11-2 helaas in het begin van de wedstrijd wel te merken: de hoofden moesten nog even uit de woensdagmiddagsfeer getrokken worden. Tijdens het eerste kwart moesten de thuisspelers vier tegendoelpunten wegslikken.  

Daarna, echter, konden de spelers van Blauw - Zwart meer partij bieden. Ze wisten meer kansen te creëren en gelukkig ook een keer de bal in het net te trappen. Helaas wisten ook de sportieve tegenstanders nog een keer te scoren en moest er uiteindelijk een verlies van 6-1 geïncasseerd worden. De felicitaties waren dus voor de fijne tegenstanders uit België. De JO11-2 is weer een mooie sportieve ervaring rijker.

Uit de krant