Afbeelding

Inleveren kleding voor kledingmarkt VCW heel geslaagd!

Algemeen

Woensdag 1 mei jl. was het een grote drukte bij het Van Heeckerenhuis; tussen 13.00 en 15.00 uur werd er ontzettend veel kleding gebracht. Vooral heren- en kinderkleding, waar vooral om was gevraagd, werd volop gebracht. Dameskleding werd ook gebracht, maar hier was al veel van aanwezig. De aanwezige vrijwilligers sorteerden en vouwden de kleding. Met de nieuwe kledingrekken werden de verschillende soorten kleding en ook de maten gescheiden opgehangen.

Door John Schrader

Veel Wassenaarders hebben dus gereageerd op alle oproepen. De organisatie kon gelukkig wederom constateren dat er dus voldoende kleding aanwezig is om nogmaals een kledingmarkt te houden. Deze zal worden gehouden op zaterdag 25 mei in de ruimte van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar. De kledingmarkt is bestemd voor mensen met een klein inkomen en is van 10.00 tot 13.00 uur.

Bij de entree krijgen de mensen een winkelmandje dat zij met kleding kunnen vullen. Per mandje met prachtige kleding wordt een bijdrage gevraagd van 2 euro om de kosten te dekken. 

De kledingmarkt is mede mogelijk door Fonds Wassenaar; door een mooie bijdrage konden o.a. prachtige kledingrekken worden gekocht en konden ook nieuwe mandjes worden aangeschaft. 

Voor verdere informatie kunt u bellen met Leo Bellekom, tel 06-43265500 of John Schrader, tel 06-83114497. De kledingmarkt is dus in de VCW-ruimte, in het van Heeckerenhuis, tegenover de Willibrorduskerk en de Warenar. U bent van harte welkom en voor een kopje koffie wordt uiteraard gezorgd. Tot 25 mei, wij staan voor u klaar!!

Uit de krant