Afbeelding

Vacatures Vrijwilligerscentrale

Algemeen

Het voorjaar brengt niet alleen bloemen en zonneschijn, maar ook het gevoel dat je weer wat wilt ondernemen, iets wilt doen voor een ander. Een tijd van de mouwen opstropen en je inzetten voor Wassenaar en de inwoners van Wassenaar. Hieronder vind je de leukste vrijwilligersfuncties.

  • Hou jij van fietsen? Fietsmaatjes Wassenaar vraagt Fietsmaatjesvoor de duofiets (Vac.E.056) Gezellig samen in Wassenaar toeren.
  • Kan jij ook zo genieten van de natuur en alles wat groeit en bloeit? Natuurbeleving locatie Meijendel is op zoek naar Begeleiders van kinderen in de natuur (Vac.D.011)
  • Ben jij meer van de Musea? Museum Voorschoten zoekt een Coördinator tentoonstellingen (Vac.F.082) alsmede een Medewerker voor de tentoonstellingsgroep (Vac.F.061)
  • Bij binnenkomst in de winkel zie je allerlei leuke snuisterijen van uit de hele wereld! Het is een feestje om dat allemaal te zien en het leuke is dat de Wereldwinkel nog hulp kan gebruiken in de winkel. (Vac.G.058)

Dus steek de handen uit de mouwen, met de zon op je gezicht en start met een van bovenstaande vrijwilligersjobs en laat Wassenaar bloeien!Wil jij ook een leuke activiteit doen, maar staat er niets bij voor je in de vacatures hierboven? 

Kijk dan eens in de vacaturebank op onze website www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl of op www.wassenaardoet.nl voor flexibel of kortstondig vrijwilligerswerk. Op donderdagochtend kan je ook binnenlopen of telefonisch contact opnemen met onze consulentes.

Uit de krant