Afbeelding
Foto:

12 tafels bij 50e klaverjasavond Run for Rio

Algemeen

Woensdagavond 20 maart organiseerde de stichting Run for Rio wederom een klaverjasavond voor het goede doel. Er deden 48 zeer enthousiaste klaverjassers mee; dit betekende 12 tafels, waarbij er dus 24 koppels voor de eerste plaats streden (er waren dit keer geen individuele kaarters). En zo was er dus een heel mooie opkomst en een zeer geslaagde klaverjasavond bij Run for Rio, met ook verschillende nieuwe klaverjassers.

Opbrengst: fantastisch
Blauw Zwart stelde de mooie kantine wederom gratis ter beschikking. En achter de bar waren Ali, Herman en Rob aanwezig (nogmaals veel dank!) om alle deelnemers van een kopje koffie en een drankje te voorzien. Daarnaast had een aantal particulieren en bedrijven er weer voor gezorgd dat er heel mooie prijzen te winnen waren en dat de tafels voor de loterij ook heel goed gevuld waren. Zo waren er meerdere flessen wijn van wijnkoperij van Paesen/Nederwijnen, diverse verrassingspakketten van kadoshop Lien en boerderij den Hollander. Ook waren er bloembollen gesponsord door Cees Overdevest Tulpen enzo en meerdere mooie planten van tuincentrum de Bosrand. De totale opbrengst van deze klaverjasavond bedroeg daardoor 701,50 euro en was mede te danken aan Elly en Sandra die super veel lootjes wisten te verkopen. Nog nooit in de kaarthistorie van Run for Rio was de opbrengst zo hoog!!!

Prijswinnaars 
Alhoewel de gezelligheid voorop staat bij de klaverjasavonden van Run for Rio (al 50 avonden lang), zijn er natuurlijk ook altijd de prijswinnaars. De eerste prijs ging naar het koppel Cor Vermeulen en Hans Hammink met 5248 punten. De tweede prijs was voor het koppel Jeanne Pas en Ruud Wisse met 5121 punten. Op deze jubileumavond was er ook een derde prijs voor het koppel Mieke van Herk en Henny Vogels met 4978 punten. Alle prijswinnaars kregen een mooie medaille uitgereikt als aandenken. De poedelprijs ging dit keer naar het koppel Kees en Lydia Remmerswaal. De kaas en de worst werden deze avond verzorgd door Elly; Trudy en Marius zorgden voor de totale organisatie. Zo was er ook goed aan de innerlijke mens gedacht en was er iets lekkers bij de borrel.

Verdere informatie
Was u verhinderd om afgelopen woensdagavond te komen en wilt u toch uw steentje bijdragen, dan kunt u uw donatie overmaken op onze bankrekening. Regelmatig wordt u door de stichting Run for Rio op de hoogte gehouden over de stand van zaken van onze projecten. Nu ondersteunt Run for Rio dus twee mooie projecten in Oeganda; twee scholen draaien met vele kinderen maar de laatste lokalen moeten nog gebouwd worden, zodat nog meer kinderen naar school kunnen. Dan ook is de school compleet en kunnen alle klassen volledig draaien. Vooral de Blessed Land school in een heel arme streek in Oeganda geeft zeer veel heel tevreden kindergezichten, in een gebied waar dus eerst geen school was. Ook verwijzen wij u graag naar de website (www.runforrio.com), waar u uitgebreide informatie kunt vinden over de projecten.

Wilt u meer weten? Voor nadere informatie kunt u natuurlijk ook mailen of bellen: info@runforrio.com of Leo Bellekom, Tel. 06 43 26 55 00. 

Wilt u nog een gift overmaken, dan volgt hier het nummer: NL 21 INGB0000193157. 

Met dank voor uw bijdrage! De volgende kaartavond  van Run for Rio is op woensdag 16 oktober 2024.

Uit de krant