Afbeelding

Kom van 12 t/m 15 februari schaatsen op het Adelbert College!

Algemeen

Van maandag 12 februari tot en met donderdag 15 februari hebben wij op ons sportveld een heuse SCHAATSBAAN staan. Iedereen is ’s middags tussen 15.00 en 17.00 uur van harte uitgenodigd om de ijzers onder te binden en te genieten van een klein beetje winter in Wassenaar!

Op het Adelbert College ontwikkelen de leerlingen dagelijks hun talenten op allerlei gebieden, waarbij een goede sfeer, verbinding en samenwerking altijd centraal staan. Dat doen we natuurlijk in onze lessen, maar ook daarbuiten organiseren we leuke activiteiten. Daar laten we iedereen nu graag van meegenieten!

De leerlingen van onze Talentklassen Kunst, Sport en Wereld, ons techniekteam, ons promoteam, het leerlingenparlement en de leerlingenvereniging hebben ervoor gezorgd dat de schaatsbaan feestelijk is versierd en dat er warme chocolademelk en muziek is. Het is mogelijk om een kleine bijdrage te leveren aan Kinderfonds Nederland: het goede doel waarvoor het Adelbert zich dit schooljaar inzet om het voor alle kinderen in Nederland mogelijk te maken dit soort leuke activiteiten te ondernemen.

De schaatsbaan is van maandag 12 tot en met donderdag 15 februari dagelijks geopend van 15.00 – 17.00 uur. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom om te komen schaatsen. Toegang is gratis. Er zijn schaatsen aanwezig maar de voorraad is beperkt, dus eigen schaatsen meenemen is aan te raden. Bij aankomst op het schoolterrein kunt u rechts langs het gebouw naar de schaatsbaan. Tot dan!

Uit de krant