Afbeelding

Mimicri speelt: “In posities” vrijdag 11 en zaterdag 12 november, aanvang 20.15 uur

Algemeen

Als de blaadjes komen en als de blaadjes gaan dan weten onze trouwe bezoekers het al: een gezellig avondje uit in ons eigen theater Warenar. En deze keer betreft het een tragi – komedie van de hand van Peter Aten. Vanaf begin juni is een gedreven groep van 7 spelers onder leiding van een zo mogelijk nog gedrevener regisseur bezig met het zich eigen maken van de teksten en het inslijpen van de handelingen zodat u straks vindt dat het er allemaal zo “als natuurlijk” uitziet. Ook deze keer maakt Mimicri gebruik van de diensten van de zeer ervaren Angela van Tol – Kenens. Zij is bij het Wassenaarse publiek geen onbekende want nog niet zo lang geleden tekende zij ook voor de eenakter “Een wonderbaarlijke nacht”.

En wat staat u te wachten? Een schuinsmarcheerder die van het bedrijf waar hij werkt graag directeur wil worden. Om op een etentje bij de huidige directeur goed voor de dag te komen moet zijn vrouw wel een nieuwe jurk kopen. Als hij, een aantal maanden later, de directeur bij hem thuis heeft uitgenodigd moet zijn vrouw natuurlijk wel een nieuwe jurk kopen. Helaas blijkt alles toch wat gecompliceerder te liggen dan hij had gedacht.
Ook deze keer is het decor weer een uitdaging voor Hans en Jacques. Ik ga hier nog geen details weggeven maar u zult aangenaam verrast zijn. Mede omdat alles weer in prachtig licht wordt gezet door Marco zullen u zelfs de kleinste details opvallen. Inmiddels is de kaartverkoop gestart en kunt u op de bekende wijze uw kaart(jes) reserveren. Voor slechts € 15,- bent u verzekerd van een goede zitplaats. Op de avond van de opvoering gaat u naar het theater voor een heerlijk, ouderwets gezellig avondje uit in uw eigen omgeving bij uw eigen vertrouwde club Mimicri.
Reserveren kan op de volgende manieren: telefonisch 070 51 79 218 of via het internet op www.mimicri.nl
Wij hopen u allen op vrijdag of zaterdag te mogen begroeten.