Afbeelding
Foto:

Beweeg mee voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur!

zondag 23 juni 2024 10:53

Op zondag 23 juni 2024 vindt de sport- en beweegdag van het RijnlandRoute Festival plaats. Tijdens dit unieke evenement, georganiseerd door de provincie Zuid-Holland, kun je door de nieuwe Corbulotunnel gaan hardlopen of fietsen. De Corbulotunnel maakt onderdeel uit van de RijnlandRoute en wordt op 5 juli opengesteld voor verkeer. Het is dus eenmalig dat je hier doorheen mag hardlopen of fietsen!

Beweeg ook mee! Met jouw deelname steun je direct het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland. Financiële problemen binnen gezinnen leiden er veelvuldig toe dat kinderen niet de kans krijgen om lid te worden van een sportclub of hun zwemdiploma te halen. Jeugdfonds Sport & Cultuur vergroot de kansengelijkheid door sportclub contributies en zwemlessen te betalen. Sport en cultuur zijn belangrijk voor het fysieke, mentale en psychosociale welzijn van kinderen. Ieder kind verdient de kans om mee te doen. Help mee om alle kinderen in de regio Rijnland een gelijke kans te geven op het gebied van sporten en bewegen.

Ga jij hardlopen of fietsen?
Wat kun je allemaal doen op zondag 23 juni. Hardlopers kunnen kiezen uit twee afstanden, 5 of 8 kilometer, waarbij je tijd wordt geregistreerd. Voor kinderen is er een speciale KidsRun van 1 kilometer, ouders lopen hier als begeleider in mee. Loop je liever voor de ‘fun’ ? Kies dan voor originaliteit en ga voor de FunRun! Voor fietsers is er een recreatieve tocht van 20 kilometer die ook geschikt is voor families, hier vindt geen tijdregistratie plaats.


Als deelnemer, individueel of als team, kun je extra geld ophalen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Op het ‘Kom in actie’ platform kan je eenvoudig jouw eigen sponsoractie starten. Laat je sponsoren door familie en vrienden. Dit is een zeer effectieve manier om met vele kleine donaties tot een groots resultaat te komen. Ook kun je hier een reeds aangemaakte actie ondersteunen met een donatie. 

Scan de QR-code en schrijf je nu in. Samen maken wij bewegen mogelijk!
Beweeg mee, schrijf je in: rijnlandroute.nl/festival/sportdag
Start een sponsor actie: lokalefondsen.mijnjeugdfondsactie.nl/project/rotary-rijnland

Voor de sport- en beweegdag op 23 juni werkt de provincie samen met 12 Rotary clubs uit regio Rijnland.