Afbeelding
Foto:

Run for Rio naar de Limesloop op 9 Mei 2024: Een Unieke Sportieve Tocht langs de Limes

donderdag 9 mei 2024 10:00

Op donderdag 9 mei aanstaande staat een groep van 18 enthousiaste deelnemers klaar om deel te nemen aan de Limesloop, georganiseerd door Run for Rio. Deze unieke sportieve uitdaging voert de deelnemers langs de historische Limes, de grens van het Romeinse Rijk, van Katwijk tot Millingen.

Met trots kondigen we aan dat onze lopers en fietsers tijdens deze tocht minimaal 20 km zullen hardlopen en 100 km zullen fietsen. Sommigen zullen zelfs de volledige 360 km afleggen! Maar deze uitdaging gaat verder dan alleen sportief plezier. Onze deelnemers hebben zich ook ten doel gesteld om minimaal 10 euro per kilometer op te halen voor kinderen en scholen in Oeganda die door Run for Rio worden gesteund.

Dit is waar we jouw hulp nodig hebben! We roepen bedrijven, organisaties en particulieren op om onze lopers en fietsers te sponsoren tijdens deze uitdagende tocht. Jouw bijdrage helpt ons om het verschil te maken voor kinderen in Oeganda, door het voltooien van de laatste lokalen van twee scholen, zodat nog meer kinderen toegang krijgen tot onderwijs.

Wil je meedoen en onze deelnemers sponsoren? Neem dan contact met ons op via info@runforrio.com of bel Leo Bellekom op 06-43265500. We stellen elke bijdrage enorm op prijs!

Laten we samen rennen voor een betere toekomst voor kinderen in Oeganda!