Afbeelding
Foto:

Repair Café Wassenaar open op 8 mei 2024

woensdag 8 mei 2024 13:30 tot 16:00

Repair Café Wassenaar 10 april

Op 10 april bent u weer van harte welkom bij het Repair Café Wassenaar met uw kapotte spullen. We repareren bijvoorbeeld kleding, klein houtwerk, lampen, radio/cd-spelers, stofzuigers, waterkokers, tuinmachines. Goed voor uw spullen en goed voor het milieu!

We zijn open van 13.30-16 uur, in de zaal van de Vrijwilligerscentrale (VCW), van Heeckerenstraat 2 te Wassenaar. U kunt uw spullen afleveren vanaf 13.30 en weer ophalen tussen 15.30-16 uur, of u kunt de reparatie afwachten aan de klantenkoffietafel in onze ruimte. Een vrijwillige bijdrage aan onze kosten (bv E5) na afloop wordt gewaardeerd.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de RC coördinator Mechteld Nije, repaircafewassenaar@gmail.com

Het Repair Café is elke 2e woensdagmiddag van de maand

ENGLISH:

Repair Café Wassenaar 10th April

To make your contribution to sustainability, welcome to our Repair Café Wassenaar: we repair e.g. clothes, small woodwork, or appliances like a lamp, water boilers, radio/CD players, and vacuum cleaners. 

You’ll find us at the venue of the Vrijwilligerscentrale (VCW), van Heeckerenstraat 2 in Wassenaar. You’re welcome to deliver your item at the front desk from 1.30 pm onwards and collect it there between 3.30 and 4 p.m. or to wait for the reparation at our client’s café table. A voluntary contribution to our costs afterward (e.g. E5) is appreciated.

If you have any questions regarding a possible reparation you can contact the RC coordinator Mechteld Nije repaircafewassenaar@gmail.com

The Repair Café is held every 2nd Wednesday afternoon of the month