Afbeelding
Foto: Politie Eenheid Den Haag

Meer weten over Cyber-crime en woninginbraken?

maandag 6 mei 2024 16:30

De politie van Wassenaar staat 7 dagen in de week 24 uur per dag klaar voor haar inwoners. Met een hecht team van professionals zorgen wij ervoor dat wij er zijn voor de inwoners.  Dit doen we met onder andere de wijkagent en de jeugdagent.

Binnenkort hebben de inwoners van Wassenaar de unieke kans om meer te weten te komen over het belangrijke werk van de wijkagent. Twee wijkagenten Wassenaar zullen een presentatie geven waarin ze hun werkzaamheden en verantwoordelijkheden delen, en waardevolle inzichten bieden in hoe ze de veiligheid van onze gemeenschap waarborgen.

Naast het delen van hun dagelijkse taken, zullen de wijkagenten ook waardevolle preventietips verstrekken over verschillende onderwerpen, waaronder cybercrime en woninginbraken. Leer hoe u uzelf, uw gezin en uw eigendommen kunt beschermen tegen deze groeiende bedreigingen en neem actieve stappen om de veiligheid van Wassenaar te versterken.

Mis deze unieke gelegenheid niet om inzicht te krijgen in het werk van de wijkagenten en waardevolle tips te ontvangen om uw gemeenschap veiliger te maken. Houd de datum vrij en sluit u aan bij ons voor deze informatieve en belangrijke presentatie!

De SKW-bijeenkomst met de wijkagenten is op maandag 6 mei van 16.30 tot 17.30 uur. Vooraf en na afloop is er, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid tot gesprek met de aanwezigen. De bijeenkomsten vinden plaats in het Deylerhuis, Hofcampweg 3, 2241 KD, Wassenaar.