Afbeelding
Foto:

Publicatie verzoek concert 11 mei APCH

zaterdag 11 mei 2024 16:00

Op zaterdag 11 mei bent u van harte welkom bij een bijzonder concert in de APCH aan de Esther de Boer van Rijklaan 20 in Den Haag. Het Golden Circle Ensemble, onder leiding van John Bakker, neemt u mee op een muzikale reis door de eeuwen heen met prachtige Maria liederen.

Geniet van diverse “Ave Maria’s” van componisten als Jacob Arcadelt, Thomas Luis de Victoria, Guilio Caccini en William Gomez. Naast deze bekende werken, kunt u ook luisteren naar het “Dixit Maria” van Leo Hassler en “Mother of God, here I stand” van John Taverner.

John Bakker, organist, pianist en dirigent, zal u tussen de vocale stukken door verwennen met zijn pianospel. Bakker is vaste organist en pianist in de APCH, dirigeert het APCH koor en diverse andere koren.

Het concert is gratis toegankelijk, maar donaties zijn zeker welkom. De deuren gaan om 15.30 uur open en het concert begint om 16.00 uur. Voorafgaand aan het concert kunt u onder het genot van een kopje thee of koffie alvast in de stemming komen.

Meer informatie:

Kom op 11 mei naar de APCH en ervaar de schoonheid van deze Maria liederen in uitvoering van het Golden Circle Ensemble!