Afbeelding
Foto:

ZJHT Meesters in Verzekeringen viert 15 jarig bestaan.

vrijdag 26 april 2024 10:00 tot woensdag 5 juni 16:00

Het verzekeringsadvieskantoor ZJHT Meesters in Verzekeringen is een echt Wassenaars familiebedrijf. Na 15 jaar geleden begonnen te zijn als een samenwerking tussen Inge Zweerts de Jong en Frank Heerkens Thijssen op zolder aan de Bloemcamplaan, zijn ze nu neergestreken in de Graanhandel- en schuur aan het Molenplein naast de molen. Al snel sloot Eelco Zweerts de Jong aan om met zijn drieën de verzekeringsadviesmarkt te veroveren. Het team is inmiddels 7 personen sterk met ieder hun eigen specialiteit.

ZJHT houdt zich bezig met verzekeringsadvies in de breedste zin. Particulieren kunnen met al hun verzekeringen terecht voor persoonlijke begeleiding, maar ook ondernemers vinden in ZJHT een zakelijke partner voor passend verzekeringsadvies. ZJHT heeft het verzekeren van Kunst en andere bijzondere objecten als specialisme.

De klanten van ZJHT bevinden zich in heel Nederland, maar ook buiten de landsgrenzen zijn ze actief. Toch heeft ZJHT haar lokale roots nooit verloren. Als echt Wassenaars bedrijf staat het niet alleen midden in het dorp, maar ook midden in de samenleving, met verzekeringsadvies voor lokale stichtingen en veel lokale samenwerkingen.

Om het 15 jarig bestaan te vieren hebben we onder andere een nieuwe expositie en een echte taxatiedag tijdens Kunstmeesters bij de Molen.

Van 26 april tot en met 5 juni 2024 is de expositie in Galerie de Graanschuur.

De expositie ‘Nearby far Away’ van Lisanne Hoogerwerf geeft een inkijk in haar dystopische wereld. De landschappen in de foto’s van Lisanne Hoogerwerf lijken fictief, maar hebben tegelijkertijd ook iets realistisch. Ze maakt deze landschappen eigenhandig met eenvoudige en tastbare materialen, zoals stokjes, zand, verf en karton. Haar verbeelding en herinneringen vormen haar inspiratiebron en dat vertaalt zich in prachtige kunstwerken.

De expositie is te bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 10 uur tot 16 uur en eventueel op afspraak buiten deze tijdstippen.

Een ander leuk evenement dat op de agenda staat is: Kunstmeesters bij de Molen.Op zaterdag 18 mei 2024 kan iedereen naar de Molen komen voor een open taxatiedag. Altijd al willen weten wat het Chinese vaasje van opa waard was of nog aparte schilderijen op zolder liggen? Neem deze mee en laat ze bekijken door taxateurs. Wellicht heb je een echte kostbaarheid in handen.

Kom dus de komende maanden naar de expositie of op zaterdag 18 mei tussen 10 uur en 16 uur naar de taxatiedag in Galerie de Graanschuur.

ZJHT Meesters in verzekeringen, Molenplein 11, Wassenaar.