Afbeelding
Foto:

Veel zomerdrives voor bridgers in Voorschoten

Bridgers in Voorschoten hoeven vanaf nu in figuurlijke zin bepaald niet stil te zitten. Vier verenigingen hebben in goed overleg zomerdrives georganiseerd.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is dit keer van concurrentie totaal geen sprake. Dat is het gevolg van de samenwerking, waartoe de bridgeclubs De Boschbloem, Noord-Hofland, TOGV en Voorschoten hebben besloten. Eerder dit jaar hebben zij de zomerdrives volledig op elkaar afgestemd. Daardoor kan vanaf 5 juni tot en met 30 augustus worden gespeeld, waarna voor elke club de competitie weer begint. De Boschbloem opent de reeks op maandagavond 5 juni en dinsdagmiddag 6 juni. In het clubgebouw aan de Schimmelpenninck van der Oyelaan kan op deze dagen worden gekaart tot en met dinsdagmiddag 27 juni.
TOGV begint in het VOV-gebouw op dinsdagavond 13 juni en gaat ook door tot en met 27 juni. Noord-Hofland start op dinsdagavond 4 juli en woensdagmiddag 5 juli in Alettahof en eindigt 30 augustus.
In het Bondsgebouw aan de Leidseweg naast de Laurentiuskerk zijn de zomerdrives van Bridgeclub Voorschoten elke woensdagavond van 5 juli tot en met 9 augustus. 's Avonds wordt steeds begonnen om half acht, 's middags om half twee.