Afbeelding
Foto:

Voorschoten'97 MO11-2 knap 4e op Esmee Brugts Toernooi

Op Hemelvaartsdag hebben de meiden van Voorschoten’97 MO11-2 deelgenomen aan het eerste Esmee Brugts meidentoernooi. Dit werd georganiseerd door FC Binnenmaas in Maasdam, waarbij teams uit de MO10, MO11 en MO13 deelnamen.

Onze meiden waren ingedeeld in één van de twee MO11 poules. Na een verliespartij tegen SSS MO11-1, volgden er twee fraaie overwinningen op ASWH MO11-1 en Nieuwerkerk MO11-2. De laatste poulewedstrijd eindigde in een 0-0 tegen thuisploeg FC Binnenmaas MO11-2. Hierdoor eindigden ze 2e in de poule, waarna zij om de 3e/4e plaats mochten spelen tegen vv Tricht MO11-1. Helaas werd deze wedstrijd door 2 ongelukkige tegendoelpunten verloren met 2-0, maar waren de meiden superblij met deze 4e plaats!
Al met al hebben onze meiden het heel goed gedaan en Voorschoten'97 op de kaart gezet daar! De 4e plaats was goed voor een mooie grote beker en een mooie medaille voor iedereen. Helaas kon Esmee Brugts zelf niet aanwezig zijn (ivm de vrouwen bekerfinale PSV-Twente), maar ze heeft in een leuke videoboodschap de meiden toegesproken en hun verder succes gewenst.
In het weekend gingen de meiden als teamuitje Voetgolfen! Erg leuk en hilarisch! En bij thuiskomst op Sportpark Adegeest kregen ze te horen dat ze in de competitie door verlies van de concurrent, Kampioen geworden waren! Wat een feest! De meiden waren door het dolle heen!

Wil je ook graag op meidenvoetbal? Stuur snel een berichtje naar meidenvoetbal@voorschoten97.nl