Afbeelding
Foto:

Dagje Duinrell voor jonge mantelzorgers uit Voorschoten

Voorschoten - Welzijnsorganisatie Voorschoten Voor Elkaar organiseert speciaal voor jonge mantelzorgers van 6 t/m 12 jaar op zaterdag 15 april een dagje uit naar pretpark Duinrell.

Een jonge mantelzorger is een kind of jongere die thuis woont met iemand die langdurig ziek is, een handicap heeft of een psychische ziekte of verslaving. Dit hoeft niet te betekenen dat zij zelf meehelpen in de verzorging. Zorgen om de zieke kan al invloed hebben op (school)prestaties en (psychische) gesteldheid nu en in het latere leven van een kind of jongere.
Ter ondersteuning van Voorschotense jonge mantelzorgers van 6 t/m 12 jaar wordt daarom in samenwerking met Ladies Circle 32 Voorschoten deze leuke dag georganiseerd. Het vervoer is geregeld en voor eten en drinken wordt gezorgd. Net als bij een schoolreisje worden de kinderen in het park begeleid door volwassenen.
Ben jij een jonge mantelzorger en heb je zin om mee te gaan? Of misschien ken jij een jonge mantelzorger die wel eens extra verwend mag worden? Meld je dan bij Voorschoten Voor Elkaar. Een vriendje of vriendinnetje mee? Dat mag.
Er zijn geen kosten aan de dag verbonden. Verzamelen en vertrek zal plaatsvinden vanaf buurthuis Vliethuis, Professor Einsteinlaan 2F, Voorschoten. Aanmelden kan telefonisch via 071 - 561 90 01 of e-mail: mantelzorg@voorschotenvoorelkaar.nl

Afbeelding
Afbeelding