Afbeelding
Foto:

Graaf Willem JO9-4 kampioen

Na een sprankelend seizoen met maar liefst 15 overwinningen, één gelijkspel en slechts twee nederlagen werd Graaf Willem J09-4 afgelopen zaterdag 20 mei met een straatlengte voorsprong kampioen in hun klasse. Hoewel bij de pupillen standen en uitslagen tegenwoordig niet langer officieel worden bijgehouden door de KNVB, was het regionale wedstrijdsecretariaat op de achtergrond volledig op de hoogte van het de dadendrang van JO9-4. 

Uit bij VUC werd met een 8-5 de kroon op het wervelende seizoen gezet. Topscorer Ivo Nobre Correia voegde nog maar eens twee prachtige twee goals toe aan z’n statistieken en ook Bessel van Etten (4x) en Charles de Vries wisten het net te vinden op een zonovergoten Sportpark het Kleine Loo. 

Graaf Willem JO9&10 lijncoördinator Luc Donners reikte na afloop de medailles uit aan de puike selectie. De blinkende kampioenstrofee (andermaal vervaardigd door Het Graveerbedrijf op de Rijnsburgpassage te Wassenaar) werd uitgereikt aan de trotse aanvoerder Ties Donners waarop het feest kon beginnen. Spelers Tom Filius, Max Homans, Fender Jansz, Julian Braat en Amy van Leeuwen deelden in het feestgedruis. 

Coach Raymond Jansz na afloop: “We zijn ontzettend trots op deze spelertjes die in een korte tijd een zeer hecht team zijn geworden”. Team manager Camiel de Vries voegt toe: “Het was een genoegen dit team te mogen begeleiden. Het jeugdbeleid en de uitstekend verzorgde trainingen bij Graaf Willem werpen duidelijk vruchten af”.

Afbeelding