Afbeelding
Foto:

Zomerse klanken op de Puur Natuur Markt met Jerry Velberg

Aanstaande zaterdag 27 mei wordt weer de Puur Natuur Markt gehouden in de Van Hogendorpstraat. De inmiddels bekende Puur Natuur Markt is een eerbetoon aan ambachtelijke, gezonde, duurzame en biologische producten. Bezoekers kunnen genieten van een uitgebreid scala aan producten, waaronder ambachtelijk brood, olijfolie, mediterrane delicatessen, biologische theeën, homemade jams, keramiek, vachten, wisselende kunst en nog veel meer.

Wat de Puur Natuur Markt elke keer uniek maakt, is de toevoeging van live muziekoptredens. Terwijl bezoekers de markt verkennen en genieten van de heerlijke producten, zal de getalenteerde muzikant Jerry Velberg voor een levendige en sfeervolle ambiance zorgen. Sinds 2010 is Jerry Velberg met zijn “Acoustic Troubadour Project’ actief op festivals, muziekcafés en feestelijke gelegenheden.
Als singer-guitarist brengt hij covers van songs die hun oorsprong hebben in de 70’s, afgewisseld met hedendaags materiaal, waardoor een feestelijke sfeer ontstaat waar bezoekers kunnen genieten van hoogwaardige producten en geweldige muziek. Zijn voorbeelden zijn onder meer: James Taylor Crosby, Stills, Nash Eagles Gilbert O’Sullivan Neil Young Simon & Garfunkel Everly Brothers.

Mis de kans niet om te genieten van een dag vol smaak, sfeer en goede vibes! De markt wordt zaterdag van 10.00 - 17.00 uur gehouden op de van Hogendorpstraat en is gratis toegankelijk voor het publiek en geschikt voor alle leeftijden. Kom en ontdek de smaak van Puur Natuur!