Afbeelding
Foto:

Bruiloft tussen twee Wassenaarse scholen

Juf Branka van de St. Bonifaciusschool en meester Frank van de St. Jan Baptistschool zijn onlangs in het huwelijksbootje gestapt. De liefde tussen deze twee geliefde leerkrachten werd groots gevierd in de speelzaal van de St. Bonifaciusschool, waar alle kinderen en collega's bijeenkwamen om dit bijzondere moment te vieren.

De kinderen van beide scholen speelden een centrale rol tijdens het feest. Muziekjuf Jolanta scheef daarnaast een mooi lied, dat de kinderen op hun hadden ingestudeerd. Ze brachten het vol trots ten gehore voor het stralende bruidspaar. Na het optreden was het tijd voor een feestelijke toast. De kinderen proostten met limonade op het geluk van meester Frank en juf Branka. Als kers op de taart werden er bruidscakejes geserveerd. De kinderen genoten samen met het bruidspaar van deze lekkernij.
Het was een prachtig moment waarin iedereen samenkwam en de liefde tussen de pasgetrouwden gevierd werd. Meester Frank en juf Branka waren ontroerd door de genegenheid en waardering die ze ontvingen op deze speciale dag. De liefde tussen meester Frank en juf Branka straalde door de hele zaal en zorgde voor een onvergetelijke dag. Als scholen zijn we trots op het huwelijk van meester Frank en juf Branka en we wensen hen een leven vol geluk, liefde en voorspoed toe.