Afbeelding
Foto:

Lionsclub Wassenaar de Pauw organiseert kaartkroegentocht voor het Hospice

Afgelopen zaterdagavond organiseerde Lionsclub Wassenaar de Pauw voor de vierde keer een kaartkroegentocht voor het goede doel, dit keer het Hospice Wassenaar.

Er kon dit jaar op twee locaties gekaart worden, bij de Kieviten en Café Rooie Cor. Met maar liefst 96 kaarters waren de locaties gezellig vol. De deelnemers hadden allemaal een kaart gekocht in de vorm van een boekje waarin de te spelen spellen werden uitgelegd, zo kon iedereen zich van tevoren thuis al even voorbereiden. Waar aan de ene tafel gelachen en ontspannen gespeeld werd, was het fanatisme te merken bij andere tafels. Dit uiteraard ook allemaal met een lach.
In totaal werden er drie rondes op de verschillende locaties gespeeld, dus er werd wat afgefietst in ons mooie dorp, om maar weer op tijd bij de locatie te zijn waar het volgende potje gekaart moest worden.
Rond 23.00 uur kwam iedereen bij elkaar voor de afterparty met DJ bij Café Rooie Cor. Hier is ook het bedrag bekend gemaakt dat bij elkaar is gekaart voor het Hospice.
Met de financiële bijdragen van onze kaarters en sponsoren hebben wij het Hospice een cheque kunnen uitreiken van € 4.000,-!
Wij danken de sponsoren voor deze geslaagde avond : Café Rooie Cor, Buise Doedijns Makelaars, Tauro, Hans Bauer Interior, Van Wijk notarissen en Zwart & Partners, Menken Maritiem, Landgoed de Oostdorperhoeve, Fleuren op tafel, L'Interior by Linda, Orthospecialist, Winnubst , Sidney Tweewielers, ZJHT meesters in verzekeringen en de Kieviten.