Afbeelding
Foto:

Strandrolstoel of strandrollator aan de Wassenaarseslag

Bij de Wassenaarseslag staan strandrolstoelen (Jutters), strandrollator, en Tiralo (waterligbed) gratis te gebruiken. Met deze middelen kunnen rolstoelgebruikers of mensen, die slecht ter been zijn, ook van het mooie Wassenaarse strand genieten.

Parkeerterrein Zeelust is het officiële uitleenpunt van strandrolstoelen voor het Wassenaarse strand. Er staan 3 “Jutters”, een Easy Roller strandrollator en een Tiralo (ligbed waarmee mensen met een beperking zelfs de zee in kunnen).

De strandmiddelen kunt u afhalen bij de parkeerplaats en zijn te gebruiken tussen 9.00 u en 22.00 u. Na de zomermaanden tot maximaal zonsondergang en in de wintermaanden zijn de Jutters alleen de weekeinden van ongeveer 9.00 u tot 17.00 u te leen.

Deze strandmiddelen zijn gesponsord door de volgende bedrijven: Stichting Gehandicapten Wassenaar (SGW), De Wassenaarse Bouwstichting, Stichting Muilwijk Ooms, Rotaryclub Wassenaar-Ter Horst, De Kracht van Wassenaar, Van der Slik Consultancy, Vegro Verpleegartikelen en het Rabo Stimuleringsfonds.

Ook goed om te weten is dat de bij-Bus ook beschikbaar is voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn. Kijk op de site van de bij-Bus of bel voor een rit.

Adres voor strandmiddelen: Wassenaarseslag 13, 2242 PG Wassenaar. Tel: 06 30 40 26 10.

Afbeelding
Afbeelding