Afbeelding
Foto:

Zaterdag 20 mei open golfdag bij De Kieviten

Het is weer tijd om iedereen die belangstelling heeft, kennis te laten maken met golf en De Kieviten. Golfen is leuk, je bent in beweging, haalt een frisse neus, loopt in het groen en ontmoet andere golfers. We organiseren daarom ook dit voorjaar een open golfdag.  

Zet zaterdag 20 mei in je agenda en kom langs op Kieviten. Tussen 14 en 17 uur staat onze golfpro Max Langelaan klaar om je op de driving range te laten proeven aan de golfswing. Ook chippen en putten kan geprobeerd worden o.l.v. ervaren golfers. Leden van het golfbestuur kunnen informatie geven over golfles, golfbaan en de club. In het reuze gezellige paviljoen, ons tijdelijk clubhuis, is het goed toeven in afwachting van de nieuwbouw (sporthal en clubhuis).
Ook ervaren golfers zijn van harte welkom om langs te komen. Een paar holes zullen die middag beschikbaar zijn om te spelen. Aanmelden is niet nodig maar wel handig om de drukte te spreiden. Mail naar joanyhubscher@hotmail.com. Adres Kieviten: Dr. Mansveltkade 11, Wassenaar.