Afbeelding
Foto:

Gemeente… De honden (bezitters) zijn u dank verschuldigd

Er wordt veel en (te) vaak gefoeterd op de gemeente, ze kunnen maar weinig goed doen lijkt het wel. Maar nu maar eens een bedankje.

Het prachtige gazon voor het Raadhuis de Paauw is een fijne wandel en ontmoetingsplaats voor veel Wassenaarders maar zeker voor de Wassenaarse honden en hun baasjes. De honden kunnen hier elkaar ontmoeten, rennen, spelen en achter ballen aan hollen. Helaas zijn er ook honden die grondverzet in hun repertoire hebben. Ze graven kuilen het liefst zo diep mogelijk waarbij zelfs de fundamenten van de bank niet worden ontzien. Jammer is dat de baasjes dat niet verbieden of nog erger zelfs…aanmoedigen. Denk dat als de hond dat thuis zou doen er forse maatregelen zouden volgen.
De bezoekers van het prachtige veld moeten met gevaar voor verzwikte enkels of andere valpartijen zich een weg banen langs de vele hindernissen die op die manier zijn opgeworpen door de boosdoeners.
Kortgeleden belde ik met de gemeente of de mogelijkheid bestond het prachtige gazon weer in ere te herstellen, en ja hoor… alle kuilen zijn weer gedicht!! en ingezaaid.
Graag wil ik dan ook de gemeente hartelijk bedanken en de bazen van de gravende honden vragen om het veld - nu het weer zo mooi vlak is - netjes en vlak te houden.
Veel dank, Gemeente Wassenaar!
Peter Baauw