Team 5: vlnr. Frank Karremans, Eveline Stam, Kees Verweij, Peggy Verweij, Bart Breebaart en Margriet Pauw. (De reserves Liesbeth van Spronsen en Caroline Goedhart vielen beiden een keer in).
Team 5: vlnr. Frank Karremans, Eveline Stam, Kees Verweij, Peggy Verweij, Bart Breebaart en Margriet Pauw. (De reserves Liesbeth van Spronsen en Caroline Goedhart vielen beiden een keer in). Foto:

Kieviten-golfteams succesvol in NGF- en regionale competitie

De Kieviten namen dit jaar met 5 teams deel aan de landelijke NGF-competitie korte banen mixed. Drie in de hoofdklasse en twee in de eerste klasse. Team 2 (zie foto) in de hoofdklasse werd 1e in de poule en gaat door naar de halve finale in een poging om “over all” kampioen te worden. Dat wordt dus nog spannend! Team 5 (zie foto) speelde in de eerste klasse en eindigden in hun poule ook als kampioen. Zij promoveren naar de hoofdklasse, wat best een uitdaging gaat worden.

Regiocup-wedstrijden
De Regiocup is opgezet door 6 golfverenigingen in onze regio. Ook daar heeft De Kieviten met twee teams aan meegedaan. Deze competitie biedt golfers met een hogere exact handicap ook kans om wedstrijden tegen andere clubs te spelen. Beide teams van De Kieviten eindigden op de derde plaats en misten net de kans om in de finale te komen.

Kennis maken?
Onze vereniging is blij met leden die in teamverband aan wedstrijden mee willen doen. Dit vergroot het clubgevoel. Wil je daar mee kennis maken? Kom dan naar onze Open Golfdag op zaterdag 20 mei, van 14.00-17.00 uur staan bestuur en golfpro klaar om informatie over de mogelijkheden en/of een introductie van het golfen te geven.

Team 2: vlnr. Hans Dubbeldam, Jasper Williams, Raymond van Duuren, Rahman Syaifoel, Robert Susan, Dirk Klok, Leonie Kneijber, Renee van der Wolf.