Afbeelding
Foto:

YMCA-Meijendel en de burgemeester actief op Koningsdag

Afgelopen Koningsdag was het één groot feest op het marktterrein aan de Berkheistraat en YMCA Meijendel was actief aanwezig op deze mooie zonnige dag. YMCA Meijendel stond met twee kramen in het kramenlint van de Oranjevereniging Wassenaar. Tijdens koningsdag stond het Zomerkamp 2023 centraal, een fantastische week met een bomvol programma inclusief een speurtocht, kampvuur, water-survivalbaan, avondspellen en een heerlijk verkoelende duik in het zwembad.  

Ze hadden met groot succes verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Kinderen konden sjoelen, blikgooien, geschminkt worden, op de foto bij de fotobooth en er was een pot met ‘raad hoeveel gram macaroni’. Alle deelnemers kregen een mooie YMCA bellenblaas en/of een YMCA-pen door één van de activiteiten te doen. Ze maakten ook kans op de hoofdprijs (notitieboekje, breeklichtjes, lampjes, zaklantaarn) en overige prijzen voor hun antwoord over de macaroni. De burgemeester kwam langs bij dit mooie initiatief, het deed hem goed om te zien dat het YMCA Meijendel zich inzet voor: “Ieder kind verdient een fijne vakantie” en deed zelfs mee aan een heerlijk potje blikgooien!

Inschrijven
Alle kinderen van 8 t/m 14 jaar uit Wassenaar, Voorschoten en omstreken zijn van harte welkom om mee te gaan op YMCA Meijendel Zomerkamp vanaf 8 t/m 15 juli 2023. Lijkt het je leuk om een week op kamp mee te gaan of ben je afgelopen jaar al mee geweest en wil je weer mee? Je kunt je vanaf nu inschrijven voor het Zomerkamp 2023 op onze website: https://meijendel.ymca.nl/.

Sponsoren
Het YMCA Meijendel zet zich in om ervoor te zorgen dat ieder kind een fijne vakantie heeft. Hiervoor zijn wij hard op zoek naar sponsoren die het kamp een warm hart toe dragen en graag kinderen die het financieel niet breed hebben, ook een onbezorgde en onvergetelijke vakantie te kunnen geven. Wil jij een sponsor zijn van een kind? Wil je op een andere manier bijdragen aan een onvergetelijk kamp of heb je een andere vraag; neem dan contact op via ymcameijendel@gmail.com.

Tot ziens op ons YMCA Meijendel zomerkamp 2023!