Afbeelding
Foto:

Groot parochiefeest H. Augustinus

Op 5 juni a.s. is het 30 jaar geleden dat pastoor Rochus Franken tot priester werd gewijd. Een heuglijk feit dat niet onopgemerkt mag blijven. Pastoor Franken vindt dat een mooie aanleiding om een parochiefeest te organiseren voor de gehele parochie H. Augustinus op zondag 4 juni.

Een feestcommissie, bestaande uit de pastoor en de voorzitters van de vier Pastoraatgroepen: Tilly ten Thije (Voorschoten), Ton Beijersbergen (Wassenaar), Ralf Severens (Katwijk) en Els van Leuken (Oegstgeest), hebben plannen gemaakt voor een feestelijke dag.

Locatie
Het feest vindt plaats in en rondom de Willibrordkerk in Oegstgeest. Er is op deze zondag alleen een eucharistieviering in Oegstgeest, dat is dus de enige viering in de parochie van de H. Augustinus! Er wordt die dag voor vervoer vanuit de andere kernen gezorgd met een pendelbus, zodat het voor iedereen mogelijk is om te komen.

Programma
09.30 uur: Vierde bijeenkomst in 2023 van de Gezinscatechese
11.00 uur: Eucharistieviering
12.30 uur: Koffie, thee en limonade met gebak, in de tuin (bij slecht weer in de basisschool)
13.00 uur: Lunch met broodjes en fruit
Hopelijk is het die dag mooi weer en gaan we na de viering de tuin in. De kinderen kunnen zich dan al vermaken op het springkussen.
14.30 uur: Optreden van Clown Kiko in de tuin voor de kinderen.
Volwassenen doen een speurtocht in de kerk in groepjes waarbij kennis over de verschillende kerkgebouwen van onze parochie met elkaar wordt gedeeld.
15.30 uur: Aangeklede borrel waarbij de prijsuitreiking van de speurtocht zal plaatsvinden.

Aanmelden (vóór 21 mei)
Om u aan te melden (met hoeveel personen, voor welke activiteiten, voor de pendelbus) kunt u contact opnemen met een van de vijf secretariaten: H. Joannes de Doper, Katwijk: secretariaat@joannesdedoper.nl, tel. 071 402 9402 H. Laurentius en De Moeder Gods, Voorschoten: kerkelijkbureau@voorschoten.nl, tel. 071 561 2508 De Goede Herder, Wassenaar: herder20@bart.nl, tel. 070 517 8278 St. Willibrordus en St. Jozef, idem: willibrordwassenaar.desloep@hetnet.nl, tel. 071 511 8133 H. Willibrord, Oegstgeest: pastorie@willibrordoegstgeest.nl, tel. 071 517 5304.

Wij hopen dat velen zich uitgenodigd voelen en dat het voor iedereen een onvergetelijke dag mag worden!

De feestcommissie