Afbeelding
Foto:

Oude schaapskooi Rozenstein opgeknapt

Met dank aan de Rozenstein Business Club (RBC) heeft de oude schaapskooi van Golfclub Rozenstein een nieuw jasje gekregen. Op een prominente plaats baan staat nu een geheel nieuw gebouwde buitenpantry met toiletvoorzieningen.

De pantry van de schaapskooi is er voor alle leden en kan worden ingezet bij clubwedstrijden en bijzondere gelegenheden zoals de Rozenstein Golfweek of Business Club events en catering van bedrijfsbijeenkomsten.

De nieuwe schaapskooi is tot stand gekomen met vereende krachten van leden van de RBC en vele andere vrijwilligers onder leiding van Pieter Bloemendaal, Pawlik Snel, en de Heeren van de Maandagochtend. Door deze gezamenlijke actie wordt de club verrijkt met een mooie nieuwe faciliteit zonder dat de leden hiervoor extra hebben hoeven bij te dragen.

De voorzitter van de business club, Ronald Koppelle heeft eveneens een hechte groep om zich verzameld die zowel binnen als buiten competitieverband op vele momenten in en rond de baan van Rozenstein te vinden is. Dit team, Heren 3, speelt in de Zondag competitie (klasse 27 holes) en heeft sterke ambities om te gaan promoveren dit seizoen.

Het team van Heren 3 met van links naar rechts: Bob Verhoeff, Jan Eduard Thomson, Ronald Koppele, Ian Ruinen, David Schreuders en Mathijs Tacken (niet op foto: Raymond van de Bergh).