Afbeelding
Foto:

Meester Dennis is gymdocent én influencer

Dennis Pietersz is opgegroeid in Wassenaar. Hij woont in Rijnsburg maar is werkzaam als gymdocent op de Nutsschool en de Bonifaciusschool in Wassenaar.

Sinds 2020 is hij actief op social media als Meesterdennis90. In coronatijd lukte het hem via social media om zijn leerlingen te laten bewegen en creatief om te gaan met gymmateriaal. Dit ging hem zo goed af en hij raakte daar zo bevlogen in dat hij zich vandaag de dag influencer mag noemen.

Naast zijn gymlessen en video’s op de socials heeft Dennis ook nog een gezin, zijn dochtertje is nu anderhalf jaar oud. Het is strak plannen. Om zes uur ‘s ochtends staat hij op en om zeven uur staat hij al in de gymzaal om alles klaar te zetten en video’s op te nemen. Zijn focus ligt puur op de gymlessen en kinderen plezier laten beleven in bewegen. Na schooltijd zit het er voor Dennis nog niet op. Nee, als zijn dochtertje in bed ligt, dan zie je hem ook nog wel eens achter zijn scherm via een livestream videogames spelen als Rocket League of Fortnite. Net als zijn leerlingen en die vinden dat prachtig.

Op dit moment heeft Dennis 75.700 volgers op TikTok en 2.190 volgers op Instagram. Hij plaatst video's over herkenbare situaties in de gymles, verzint zijn eigen gymspellen en laat zien dat een meester of juf dezelfde hobby’s kan hebben als de leerlingen zoals gamen. Ook is hij twee keer per week live in een livestream waar hij o.a. in zijn gymzaal vertelt wat er in de gymles wordt gedaan.

Volg Dennis op TikTok: tiktok.com/@meesterdennis90
Of ga naar zijn Instagram: instagram.com/meesterdennis90