Afbeelding
Foto:

Belangrijke jaarvergadering KBO op komst

Komende woensdag de 29e maart is de jaarvergadering van de KBO Wassenaar. Zoals te doen gebruikelijk op een dergelijke vergadering komen de vaste agendapunten aan de orde: Notulen van de vorige gehouden jaarvergadering, verslagen van de secretaris, penningmeester en kascommissie.

Niet onbelangrijk is de verkiezing van een nieuw lid van de kascommissie. Zij kijken tenslotte in de financiƫle keuken van het bestuur en informeren de leden als de financiƫn niet goed zijn beheerd en dat e.e.a. dan een nadere toelichting verlangt. Zo niet doen ze een voorstel om decharge te verlenen. Veel belangrijker is de verkiezing van bestuursleden. Al heel lang is bekend, dat de secretaris Peter Knijnenburg na 15 jaar aftreedt. Er moet dus een nieuw bestuurslid worden benoemd die deze functie gaat overnemen. Maar wie? Tot op heden heeft geen enkel lid zich gemeld om deze functie te bekleden. Het mag ook een niet lid zijn, die ter plaatse lid wordt!

Ook een voorzitter, die Peter al een paar keer in die 15 jaar heeft waargenomen, moet worden aangesteld. De voorzitter wordt in functie op de algemene jaarvergadering benoemd. Maar ook hiervoor geldt: Geen kandidaat.
Hoe nu verder zal dus een belangrijk onderwerp worden op deze vergadering. Wel is bekend, dat het klaverjassen op de 1e en 3e woensdag van de maanden april, mei en juni doorgang vindt.
Na de vergadering zal er ruimte zijn voor het doen van een paar rondes bingo. Dus beste leden, kom naar de algemene ledenvergadering van uw vereniging. De koffie met iets lekkers en een drankje wordt u aangeboden.

Uw komst zien wij met vreugde tegemoet!
Peter Knijnenburg

Afbeelding