Afbeelding
Foto:

Jaarlijkse Voedselbank actie door dames Lionsclub Wassenaar de Pauw

Ook dit jaar organiseerden de dames van Lionsclub Wassenaar de Pauw een inzamelingsactie bij de 4 supermarkten van Wassenaar voor de plaatselijke voedselbank.

De nood is hoog bij een steeds groter groeiende groep mede-Wassenaarders en helaas moeten zij voor hulp aankloppen bij de voedselbank voor aanvullende levensmiddelen. Voedselbank Wassenaar (onder de bezielende leiding van Meta Karelse) levert vanuit het Deijlerhuis wekelijks pakketten met deze eerste levensbehoeften en Lionsclub Wassenaar de Pauw bundelt graag haar krachten om de zo broodnodige voorraden aan te vullen. 

Alle vier de supermarkten: Jumbo, Albert Hein, Aldi en Dirk van den Broek deden dit jaar weer zonder aarzelen mee en zelfs het weer hielp een handje. Na een ijskoude, gladde en besneeuwde vrijdag 9 maart waarop veel mensen toch maar binnen bleven en zich niet op pad durfden te wagen, brak op zaterdag 11 maart een stralend lente zonnetje door! Wassenaarders togen blij en opgewekt naar buiten en door de aangekondigde landelijke stakingen kozen veel Wassenaarders er voor om dit weekend de boodschappen te doen bij de plaatselijke winkels.

Al met al waren de Wassenaarders zaterdag gul met geven en dit zorgde voor een record opbrengst aan gedoneerde boodschappen voor de voedselbank! De Lions dames stonden van 9 tot 14 uur ’s middags in de supermarkten en de grote verhuisdozen van Van Ede International Moving werden snel gevuld.
Dank aan alle dorpsgenoten voor deze gulle giften!

Wij willen de managers van Jumbo, Albert Hein, Aldi en Dirk van den Broek bedanken voor hun deelname dit jaar. En verhuisbedrijf Van Ede International Moving voor het belangeloos leveren van de 120 grote verhuisdozen.
Donaties aan de voedselbank blijven altijd zeer welkom!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding