Afbeelding
Foto:

Pijnbestrijding, meer spiermassa en afvallen in één contactloze behandeling

Werk effectief aan jezelf bij Iwondertraining in Voorschoten. Wil jij ook een getraind, gezond en een pijnvrij lichaam, maar wil het (belast) trainen buiten of in de sportschool maar niet zo lukken? Of heb je nét dat laatste zetje nodig om je topvorm te bereiken? Dan is Iwondertraining net wat voor jou: een revolutionaire nieuwe behandeling die werkt met elektromagnetische energie en selectieve neurostimulatie, wat maakt dat jouw spieren 100% getraind worden. Vanwege het bereik van de behandeling van 16 cm diep worden de kleine onderliggende spieren ook getraind, wat met “gewoon” trainen niet haalbaar is.

Één sessie van 25 minuten staat gelijk aan een 3 uur durende fysieke training. Je traint 6 zones: je buikspieren, schuine buikspieren, billen, beenspieren voor en achter en je armspieren. Iwondertraining doet je spieren groeien, vet verbranden, cellulitis verminderen en pijn bestrijden.

Goed voor spiergroei, pijnbestrijding en vetverbranding. Je valt makkelijker af en traint al je spieren
Effectief bewezen bij pijn, waaronder reuma en fybromyalgie. Deze revolutionaire technologie wordt al gebruikt door topatleten wereldwijd, waaronder Neymar. Bij weinig tijd toch getraind zijn. Bescherm jezelf eventueel tegen blessures en train je spieren onbelast. Creëer een getraind, gezond en pijnvrij lichaam. Geef jezelf een training zonder dat jij je in hoeft te spannen. Perfect als je niet naar de sportschool kan gaan, om welke reden dan ook

Benieuwd geworden wat Iwondertraining voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op: Ray: 06 21 41 06 02 of Carmen: 06 27 29 47 89. Wij zullen dan een gratis en vrijblijvende afspraak met je inplannen.
Ben je tussen de 45 en 55 jaar en wil je ons team komen versterken? Laat het ons weten!
Tot snel bij
Iwondertraining in Voorschoten,
Papelaan 85 T.