Afbeelding
Foto:

Buitengewoon wonen, zorgeloos genieten

Geniet u samen met uw partner van uw pensioen, maar is het huis waar u woont aan de ruime kant voor u beiden? Wilt u zich geen zorgen meer hoeven maken om de grote tuin? Of misschien woont u nu wel alleen en heeft u juist behoefte aan meer contact? Dan is dit wellicht het goede moment om na te denken over een volgende woonstap. Misschien voelt dat aan de vroege kant, maar wanneer u zich er nu in verdiept kunt u zelf de regie in handen houden en comfortabel ouder worden op een plek waar u zich ook thuis kunt voelen.

Wonen in een Serviceresidentie. Iets voor u?
’s Ochtends een lekkere cappuccino, uit eten met uw (klein)kinderen, een borrel drinken met medebewoners. Service Residentie Van Ommerenpark beschikt over een Grand Café en een à la Carte restaurant. Dagelijks bereiden onze koks verrassende gerechten voor u. Of wat dacht u van een mooi pianoconcert in de lounge? Deelnemen aan de Boekenclub of de Bridgeclub? Bij het Van Ommerenpark kan het allemaal! De mooie ligging van het Van Ommerenpark naast het landgoed Rust en Vreugd, waar het heerlijk wandelen is, geeft een bijzonder accent aan het wonen. Er is een divers aanbod van 98 kwalitatief hoogwaardige appartementen. Zo heeft u de keuze uit appartementen die variëren in grootte van 86,5 m2 tot 235 m2. Wonen in Van Ommerenpark kan wellicht ook voor u de volgende woonstap zijn. In het van Ommerenpark woont een actieve community van vitale senioren die nog midden in het leven staan. Onze bewoners kiezen voor zelfstandig wonen en leven met de zekerheid dat er ondersteuning geregeld kan worden indien nodig.
Meer weten?
Op zaterdag 25 maart is er een Open Huis van 10.00 tot 12.00 uur. Een mooie gelegenheid om eens vrijblijvend te komen bekijken wat het Van Ommerenpark u te bieden heeft. Mocht u daartoe niet in de gelegenheid zijn maar bent u wel geïnteresseerd in wonen in Service Residentie Van Ommerenpark? Neemt u gerust eens contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Service Residentie van Ommerenpark
Van Ommerenpark 200,
Wassenaar.
Info: Casper Neeteson,
070-5124500.
www.vanommerenpark.nl,
info@vanommerenpark.nl.