Afbeelding
Foto:

Dagtocht naar het Louwman museum met De Zonnebloem

vrijdag 31 maart 2023:
Wij rijden vanuit Wassenaar direct naar het Louwman Museum in Den Haag. Hier gaan we genieten van een heerlijk koffie en thee buffet met een heerlijk gebakje. Daarna gaan we onder leiding van deskundige gidsen een interessante rondleiding op de begane grond maken. U krijgt hier de rondleiding "Luxe automobielen en Nederlands erfgoed”. Het Louwman Museum heeft als doel om een zo helder en boeiend mogelijk beeld te geven van wat de auto industrie sinds 1887 heeft voortgebracht. Na de rondleiding wordt er een heerlijke lunch geserveerd bestaande uit verschillende soorten zachte belegde broodjes op basis van twee broodjes per persoon, broodje kroket en kannen met melk en jus d`orange. Na de lunch heeft u nog een uur de tijd om op eigen gelegenheid het museum te gaan verkennen. Om 16.00 uur staat de touringcar weer gereed en rijden we weer huiswaarts.

Kosten voor dit evenement zijn slechts € 30 p.p. (incl. vervoer en beschreven consumpties). Gezien de verwachte belangstelling geschiedt inschrijving op volgorde van binnenkomst.

Nadere informatie is te krijgen bij mevrouw Sjoerdtje Heijder, tel. 5117723; inschrijfformulieren bij Paul Meltzer, tel. 511 7307, e-mail PaulAdaMeltzer@Ziggo.nl tot 24 maart.