Afbeelding
Foto:

Ambachtelijk brood gratis thuisbezorgd

Dit is mogelijk via www.bakkeraanhuis.nl. Jurgen Schilperoort is twee jaar geleden met deze bezorgservice gestart en ziet zijn klantenbestand explosief groeien. “Er is duidelijk behoefte aan (h)eerlijk vers brood direct van de lokale bakker”, vertelt Jurgen enthousiast.

Jurgen is jarenlang werkzaam geweest in de media en marketing wereld. Hij was wel toe aan een nieuwe uitdaging en is op zoek gegaan naar de behoefte in de coronatijd. “Je ziet dat de bezorgdiensten het heel druk hebben, en brood van de supermarkt is toch heel wat anders dan brood van de ambachtelijke bakker. Lekker vers en gezond brood aan huis, zonder bezorgkosten, dat wil toch iedereen?”

En dat bleek ook zo te zijn toen Jurgen begin 2021 de behoefte ging testen in “groot Den Haag” . Men had zeker belangstelling voor vers brood en andere bakkersproducten aan huis. “Er was duidelijk behoefte aan. De bestellingen stroomden direct binnen”.

Jurgen is de samenwerking aangegaan met Ammerlaan de Bakkers uit Sassenheim. De Bakker aan Huis Den Haag e.o. levert circa 40 soorten brood, eigenlijk teveel om op te noemen. Wat bij de bakker in de winkel te verkrijgen is, is te bestellen bij Jurgen.

Het is mogelijk om een wekelijkse bestelling te plaatsen zodat de klant er niet meer over na hoeft te denken. Maar éénmalige bestellingen plaatsen is uiteraard ook mogelijk.
De bestelling aanpassen kan tot elke zaterdag 12.00 uur in de middag voor de levering van maandag in Wassenaar. Het is niet nodig om thuis te blijven. De klant kan zelf aangeven waar de bestelling achter wordt gelaten, bijvoorbeeld aan de deur. Betaling vindt achteraf plaats en de bezorging is gratis.

Momenteel bezorgt De Bakker aan Huis Den Haag e.o. naast Wassenaar ook in Leiden, Nootdorp, Voorburg, Ypenburg en Leidschenveen. Het uiteindelijke doel is om met meer busjes en bezorgers andere postcodes te bedienen.

De Bakker aan Huis bestaat al ruim 12 jaar en is van start gegaan in Overijssel. Het doel van deze franchiseorganisatie is om het hele land te voorzien van dagelijks vers brood wat dus gedurende de nacht wordt gebakken. Het brood kan prima in de vriezer bewaard worden. 

"Het is toch heerlijk om vers brood in huis te hebben van de ambachtelijke bakker. Tevens is het brood ook (bijna) allemaal lactose en E- nummer vrij. Probeer het gerust een week uit en je wil niet anders meer!” zegt Jurgen lachend. Kijk op de website www.debakkeraanhuis.nl en plaats uw bestelling.