Afbeelding
Foto:

Wassenaar betuigt steun aan Voedselbank

Veel inwoners van Wassenaar hebben afgelopen periode op verschillende manieren hun steun betuigd aan Voedselbank Wassenaar. Tijdens de inzamelactie van DE-waardepunten in december hebben veel Wassenaarders hun punten gedoneerd aan de Voedselbank.

Traditiegetrouw zet Voedselbank Nederland de punten om in pakken koffie voor de cliƫnten van de Voedselbank. In Wassenaar kregen wij 585 pakken koffie, waar wij heel blij mee zijn!

U kunt uw DE-punten nu het hele jaar inleveren in het Deijlerhuis. Achter de voordeur staat een rieten mand van de Voedselbank.

Ook de inzamelactie bij Albert Heijn in de eerste week van februari had een goed resultaat. Tijdens deze week hebben we ruim 60 goed gevulde dozen met houdbare producten in ontvangst mogen nemen. Na alle gulle gaven tijdens de feestdagen vonden wij dit een mooi gebaar. Ook krijgen wij nog steeds donaties, klein en groot. Alles is welkom, want in deze moeilijke economische tijd willen wij onze cliƫnten zo goed mogelijk ondersteunen.

De Voedselbank Wassenaar bedankt daarom iedereen die ons verrast heeft met deelname aan acties en het schenken van donaties.

WASSENAAR BEDANKT!

Meer informatie www.voedselbankwassenaar.nl

Afbeelding