Afbeelding
Foto:

Liefde voor mooie producten. En voor Wassenaar!

Het is alweer een jaar geleden dat de deuren van Stan Leeflang Kaasspecialist opengingen. En wat was het een fantastische start! De centraal in Wassenaar gelegen winkel van Stan en zijn vriendin Britt werd al snel gevonden door de echte kaasliefhebber. Binnen de kortste keren stond de winkel bekend om het uitgebreide assortiment Stompetoren kaas, de Boeren Stolwijker en de bijzondere buitenlandse kazen die door Stan en Britt zelf geïmporteerd worden.
Maar ook voor een heerlijk vers belegd broodje of een goedgevulde borrelplank tijdens de feestdagen wisten de Wassenaarders de winkel te vinden. Stan: “Geweldig om zo’n prachtig eerste jaar mee te mogen maken! We zijn onze klanten ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat zij ons hebben gegeven. Britt en ik voelen ons enorm thuis in Wassenaar en we hopen nog vele jaren aan de Langstraat te mogen zitten.”.

Natuurlijk laten Stan en Britt deze mijlpaal niet ongemerkt voorbijgaan. Om het 1-jarig bestaan van de winkel te vieren, krijgt elke klant bij besteding van €10,- gratis een doosje kaaskoekjes. Deze actie is geldig op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2023. Kom gerust langs om het jubileum mee te vieren of om kennis te maken met de nieuwste producten in het assortiment. Stan en Britt helpen u graag.
Stan Leeflang Kaasspecialist
Langstraat 50a Wassenaar