Afbeelding
Foto:

Druk bezochte boekenmarkt Rode Kruis Wassenaar

Zaterdagochtend 25 februari om 10.00 uur stroomden de eerste bezoekers naar binnen in de Warenar voor de boekenmarkt van het Rode Kruis Wassenaar. Sommigen van hen stonden al vanaf 09.00 uur te wachten, want men weet dat de kwaliteit van de boeken hoog is en de diversiteit groot. Tassen vol met boeken over kunst, geschiedenis, godsdienst, natuur, gezondheid, biografieën, tuinen, films, dieren, architectuur, handvaardigheid, mode, koken, alsmede kinderboeken, Nederlandse en Engelse romans, tijdschriften en strips werden meegenomen naar huis, en dat alles voor slechts € 1,- per boek. Ook de bijzondere of antieke boeken die hoger geprijsd waren, lagen goed in de markt. De verkoop van de boeken leverde € 2710,- op en zal geheel ten goede komen aan het Rode Kruis.
De datum van de volgende boekenmarkt kan alvast genoteerd worden: in het weekend van 13 en 14 mei is iedereen weer van harte welkom om boeken te kopen. Zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur; zondag tussen 12.00 en 16.00 uur.
Een tip voor degene die liever in alle rust boeken wil uitzoeken: in de middag is het een stuk rustiger! Ook dan loont het om te komen, want er wordt regelmatig bijgevuld.
Boeken doneren? Dat kan elke dinsdagochtend tussen 09.00 en 11.00 uur bij ons kantoor in de Warenar. Komt dat tijdstip niet uit, dan kunnen de boeken en tijdschriften te allen tijde gedeponeerd worden in de lectuurbak, die te vinden is naast de voordeur van het kantoor, aan de kant van de Van Heeckerenstraat.

Rode Kruis Wassenaar
Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar
Geopend op dinsdag 09.00-11.00 u
Telefoon: 070-5113992
E: info.wassenaar@rodekruis.nl
W: https://www.rodekruis.nl/haaglanden/